Home
Voor wie
De training
Agenda
Praktisch
Over de trainers
Contact
Suzanne van Langen
Gijs Tecklenburg
een ander perspectief
Suzanne van Langen
Suzanne (1970) heeft sinds 2010 een praktijk voor training en coaching. Daarvoor heeft zij vijftien jaar als adviseur, projectleider en trainer in diverse organisaties gewerkt, zowel bedrijfsleven als overheid.

Haar aanpak is geïntegreerd uit verschillende werkwijzen, waaronder Acceptance and Commitment Therapy (ACT), systeemtherapie, Open Focus, Mindfulness en energetisch lichaamswerk. Haar opleiding bij het ITIP School voor leven en werk vormt de belangrijkste bedding voor hoe zij werkt.

Ze ervaart elke dag hoe belangrijk het is om met een open en frisse blik naar zichzelf en anderen te kijken. De neiging is groot om met gedachten bij gisteren of morgen te zijn, en om al vooraf beelden te vormen van iemand en van een situatie. Het is een uitdaging voor haar om dit anders te doen en benieuwd te blijven.

Wat ze zelf hierin ervaart deelt ze graag met mensen die ook met een frisse blik naar vraagstukken in hun leven willen kijken.

Ze is aandachtig en merkt goed op wat er leeft in een groep en bij deelnemers persoonlijk. Waar iemand vastloopt helpt ze om weer in beweging te komen.

www.suzannevanlangen.nl


Gijs over Suzanne:

Suzanne is ontwapenend en open in haar benadering en geeft een gevoel van waardering en ruimte voor ieders eigenheid. Ze schept daarmee een heel veilige en werkbare sfeer. Ik zie dat mensen zich door haar benadering openen.  

Ze pikt met grote precisie signalen op van wat er gaande is, of juist stokt.  Zowel  binnen een groep, als in individuele processen, en ze weet vervolgens een vorm te vinden en in te zetten waardoor het op een heel elegante manier weer gaat stromen.HomeVoor wieDe trainingAgendaPraktischOver de trainersContact