Home
Voor wie
De training
Agenda
Praktisch
Over de trainers
Contact
Suzanne van Langen
Gijs Tecklenburg
een ander perspectief
Gijs Tecklenburg
 

Gijs voert een praktijk voor Open Focus training, mindfulness training, hartcoherentie training en neurofeedback. Hij was meer dan 20 jaar werkzaam als behandelaar binnen de reguliere GGZ, waar hij in diverse facetten van de hulpverlening werkte.
Sinds 2006 verzorgde hij, naast vele individuele trainingen, meer dan 80 groep's mindfulnesstrainingen (MBCT). In de loop van de tijd vond een steeds verdergaande integratie van Open Focus en mindfulness plaats, vanuit de ervaring in die trainingen dat beide benaderingen elkaar verrijken en versterken. Beiden zijn zijn vormen van aandacht-training, maar beiden kijken vanuit verschillende, elkaar aanvullende, perspectieven.

Gijs volgde bij dr. Les Fehmi, de grondlegger van Open Focus, de opleiding tot Open Focus trainer en tot Full Synchony neurofeedback trainer (Princeton V.S., 2010).Hij is volledig gecertificeerd voor beiden en is op dit moment de enige door Les Fehmi opgeleide trainer in Nederland.


www.trainthebrain.nl


Suzanne over Gijs:  

Gijs weet stilte toe te laten, bij zichzelf en bij anderen. Hij brengt mensen bij de essentie. Met een eenvoudige vraag kom je bij waar het werkelijk over gaat. Hij creëert daarmee helderheid. Tegelijk is hij praktisch, met een onverwachte dosis humor.

Hij heeft oog voor nieuwe mogelijkheden en durft te experimenteren. Wat ik daarnaast boeiend vind is zijn interesse voor de wetenschappelijke achtergrond van ons werk.

Gijs en ik zijn verschillend in onze benadering en werkwijze. Dit maakt het spannend en goed om samen te werken.
HomeVoor wieDe trainingAgendaPraktischOver de trainersContact